Ludovic Orban, despre relația dintre PNL și USR-PLUS: „Poate fi îmbunătățită, dar e singura formulă politică posibilă” (VIDEO)

Publicat: 05 06. 2021, 17:37
Actualizat: 05 06. 2021, 17:43
Președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban / Sursă FOTO: Alexandra Pandrea - Gândul.ro

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, că relația partidului pe care-l conduce cu USR-PLUS poate fi îmbunătățită și că alianța de guvernare cu USR-PLUS este singura posibilă în acest moment.

„Este o relație care suferă o permanentă îmbunătățire, întotdeauna se întâmplă așa într-o coaliție, trebuie găsite punctele comune, coeziunea. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta-i singura formulă politică posibilă pentru a asigura o guvernare bună pentru România”, a declarat Ludovic Orban în cadrul conferinței de presă.

La evenimenul politic de la Timișoara au participat și primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, reprezentant al USR-PLUS, dar și președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, de la PNL. În ultimele luni, cei doi s-au atacat în public de mai multe ori, având dispute pe diferite subiecte, comentează Mediafax.

Vezi conferința de presă integrală:


Citește și:

Ludovic Orban, după ce Nicolae Robu a cerut „debarasarea de aliatul toxic USR”: E singura formulă bună pentru România