Ludovic Orban: „Eu, pe Cîţu şi pe Iohannis, eu personal, nu îi mai recunosc”

Publicat: 20 11. 2021, 17:35
Foto Mediafax/Alexandru Dobre

Fostul șef al PNL, Ludovic Orban, a precizat, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni televizate, că personal, nu-i mai recunoaște pe Florin Cîțu și pe Klaus Iohannis.

„Toată conducerea asta descreierată, care nu are altceva în cap decât să asculte ordinele lui Iohannis, a fost parte la această decizie, şi este la fel de vinovată (…) Eu, pe Cîţu şi pe Iohannis, eu personal, nu îi mai recunosc. Oamenii ăştia, parcă le-a luat Dumnezeu minţile, au un comportament iraţional, împotriva oricăror evidenţe”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24.

Potrivit fostului șef al PNL, preşedintele Klaus Iohannis își dorește „cu siguranţă” ministere precum Apărarea, Externe, Educaţie şi Justiţie.

Ludovic Orban a mai declarat că el nu ar negocia niciodată cu PSD.

„Nu e târziu ca PNL să reia discuțiile cu USR”

„Nu e târziu să se ridice şi să plece, să-şi ceară scuze faţă de oamenii care ne-au votat şi să reia discuţiile cu USR (…)

Problema este că nu cred că PNL va mai avea capacitatea de a reface o altă majoritate parlamentară, în cazul în care dă PSD-ul afară. Oricum, simplul fapt că stai la masă cu PSD ca să negociezi formarea unui guvern, deja te compromite. Nu te mai spală şapte ape. Dacă mai şi faci Guvern, înseamnă că trădarea e totală şi definitivă, înseamnă că nu ţii cont de ceea ce au spus oamenii”,  a mai declarat Ludovic Orban.