Mai mulți consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se înscrie în PMP

Publicat: 27 01. 2014, 20:39
Actualizat: 28 09. 2018, 15:08

Consilierii prezidențiali Adrian Rădulescu și Gabriel Berca ar putea să demisioneze din funcțiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară, potrivit unor surse politice.

Potrivit surselor citate, mai mulți consilieri prezidențiali urmează să decidă, în zilele următoare, dacă rămân la Palatul Cotroceni sau se înscriu în Partidul Mișcarea Populară, discuțiile urmând a se tranșa în zilele următoare.

Pe lângă consilierii prezidențiali Adrian Rădulescu (de la Departamentul Politici Economice și Sociale) și Gabriel Berca (Departamentul pentru Relația cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă), alte nume care ar putea să se îndrepte spre Mișcarea Populară sunt Daniel Moldoveanu (consilier de stat la Departamentul Securității Naționale) și Răzvan Murgeanu (consilier de stat la Cancelaria Președintelui), susțin aceleași surse.

Informațiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel București urmează să se pronunțe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mișcarea Populară.