Marcel Ciolacu a ajuns la Roma/ Programul vizitei oficiale a premierului României

Publicat: 14 02. 2024, 13:12
Actualizat: 14 02. 2024, 13:52

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a început miercuri o vizită de lucru de două zile în Republica Italiană, pe agendă aflându-se şi cea de-a treia reuniune a Cabinetelor de la Bucureşti şi Roma. 

Marcel Ciolacu a plecat de la primele ore ale dimineții cu o cursă de linie spre Roma, fiind însoțit de  vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, și ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea.

Aeronava ce aparține companiei Tarom a aterizat în capitala Italiei la ora locală 11.55 (12.55, ora României).

Miercuri, în debutul vizitei la Roma, premierul, alături de delegaţia ministerială care-l însoţeşte, se va întâlni cu Marele Cancelar al Ordinului Suveran Militar de Malta, Riccardo Paterno di Montecupo.

Sunt programate o întrevedere cu primarul capitalei italiene, Roberto Gualtieri, şi o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii de români din Italia.

CITEȘTE ȘI 

VIZITA LUI MARCEL CIOLACU ÎN ITALIA. Premierul va fi primit în audiență de Sanctitatea Sa Papa Francisc, la Vatican

Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru primari: Comunele nu se dezvoltă cu demagogie / Prioritatea mea e de a da cel mai mare volum de investiții