Marcel Ciolacu: „Am crescut susținut de o mână puternică precum mâna acestui om!”

Publicat: 23 01. 2024, 12:13

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, consideră că problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare.

„Și am avut astăzi onoarea să îi țin strâns mâna lui Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea. Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăți a țăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o țară întreagă!”, a transmis Marcel Ciolacu, pe contul de Facebook al PSD.

„De aceea, problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare. Ei trebuie ajutați și să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog. Acești oameni trebuie ajutați. Pentru că așa cum mi-a zis și Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri!”, a subliniat președintele PSD.

Citiți și:

VIDEO | Marcel Ciolacu pune PORTUL CONSTANȚA pe rutele transcontinentale Asia – Europa / „Relațiile UE-Vietnam nu pot ocoli poarta Mării Negre”

Marcel Ciolacu întărește relațiile cu Vietnam / „Îmi doresc să ne propunem ținte ambițioase”