Marcel Ciolacu, anunț în urma ședinței PSD: George Scripcaru este la Brașov, Ivancea este la Bacău

Publicat: 02 04. 2024, 08:44
Actualizat: 02 04. 2024, 11:21
Sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Social democrații s-au întrunit marți dimineața într-o ședință online a Consiliului politic național pentru a lua decizii cu privire la candidații la primăriile din țară și consiliile județene. La final, șeful partidului, Marcel Ciolacu a anunțat că George Scripcaru este propunerea PSD pentru primăria Brașov, iar Valentin Ivancea rămâne propunerea PSD pentru președinția CJ Bacău. 

În acest moment dacă am validat înseamnă că urmează să facă un acord politic cei doi președinți de județe, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Consiliului politic național al PSD.

În ședința coaliției de luni s-au finalizat listele candidaților pentru Consiliul Municipiului București și pentru consilierii generali.

S-au purtat discuții, potrivit surselor GÂNDUL, și despre candidații comuni din țară. O problemă este ridicată la Bacău, pentru că deși coaliția a stabilit că acolo va fi un candidat comun susținut la primărie, și anume Valentin Ivancea, candidatul PSD susținut și de PNL pentru Primăria Bacău.

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Cîrstoiu anunță echipa câștigătoare pentru București: Toate resursele PSD-PNL