Marcel Ciolacu, de ZIUA POLIȚIEI: Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe de menţinere a ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor

Publicat: 25 03. 2024, 12:24

Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe care le revine, cu rol esenţial în menţinerea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

Astăzi, în zi sfântă de Buna Vestire, sărbătoarea creştină a dăruirii şi a speranţei, marcăm, ca în fiecare an, şi Ziua Poliţiei Române. Poliţiştilor şi întregului personal al acestei instituţii le revine o misiune extrem de complexă, cu rol esenţial în menţinerea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor. Sunteţi mereu în prima linie în această misiune. Profesionalismul, dedicarea şi curajul de care aţi dat dovadă în situaţii de multe ori dificile şi lupta pe care o duceţi împotriva infracţionalităţii de orice natură sunt în măsură să inspire încredere în siguranţa comunităţilor în care trăim, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Marcel Ciolacu le-a transmis poliţiştilor „sănătate şi succes” în activitatea pe care o desfăşoară.

Vă doresc sănătate şi succes în activitatea dumneavoastră! La mulţi ani Poliţiei Române!, a transmis Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

RĂSPUNSUL lui Marcel Ciolacu cu privire la programul supermarketurilor / ,,Nu cred că pot obliga pe cineva când să îşi facă cumpărăturile”

Premierul Ciolacu: Am avut un deficit la APĂRARE de 1,7%