Marcel Ciolacu, despre situația din PNL Timiș: Cele două mari partide au depășit anumite ORGOLII

Publicat: 27 03. 2024, 12:59
Actualizat: 27 03. 2024, 13:00

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu comentează situația alegerii candidaților comuni la Timiș. Liderul PSD afirmă că cele două mari partide au depășit „anumite orgolii”, în contextul nemulțumirii exprimate de Alin Nica. 

Ciolacu e ferm convins că Alianța PSD-PNL va câștiga alegerile și la Primăria Timișoara, acolo unde este edilul USR Dominic Fritz.

Categoric, în acest moment, cele două partide mari din România, Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal, au depășit anumite orgolii și se va câștiga. Sunt ferm convins că se va câștiga și la municipiul Timișoara.

Președintele PSD glumește despre „revolta” din PNL, după demiterea din funcția de lider al organizației Timiș, spunând că ultima revoltă a prins-o în 1907. Ciolacu subliniază că liderii își asumă deciziile pe care le iau.

Ultima revoltă pe care am prins-o cred că e din 1907. De atunci n-am mai prins nicio revoltă, dar, lăsând gluma la o parte, sunt două partide vii. Știți că se întâmplă lucruri și în PSD și în PNL. Asta înseamnă partide care au o anumită dinamică. Sunt orgolii, sunt nemulțumiri, dar există decizii politice pe care liderii și le asumă.

După înlăturarea lui Alin Nica și preşedintele PNL Timişoara, Cosmin Tabără, a fost demis din funcție, la solicitarea fostului primar Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: