Marcel Ciolacu: Eu NU îl susțin pe domnul Iulian Dumitrescu / „PSD are candidat propriu și va CÂȘTIGA Consiliul Județean Prahova”

Publicat: 21 03. 2024, 19:36
Actualizat: 21 03. 2024, 19:41

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu îl susține pe Iulian Dumitrescu. Răspunzând unei întrebări legate de un eventual sprijin pentru fostul președinte CJ Prahova, liderul social-democraților declară că PSD nu îl va susține pe Dumitrescu în alegeri. 

Eu nu-l susțin pe domnul Iulian Dumitrescu și nici nu-l susține Partidul Social Democrat. Partidul Social Democrat nu-l va susține pe Iulian Dumitrescu, a spus Marcel Ciolacu, după reuniunea Consiliului Politic Național.

Președintele PSD anunță că partidul va avea propriul candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, în persoana lui Virgiliu Nanu, șeful organizației.

Partidul Social Democrat are candidat propriu în persoana domnului Nanu la Prahova pentru Consiliul Județean și va câștiga Consiliul Județean.

În schimb, președintele PNL Nicolae Ciucă a evitat, joi, să dea un răspuns clar la întrebarea dacă îl susține sau nu pe Iulian Dumitrescu pentru candidatura la Consiliul Județean Prahova.

Ciucă a spus că „propunerea trebuie să vină de la filială”, dar se va ține cont în luarea deciziei de „celelalte elemente de analiză”, în ceea ce-l privește pe Iulian Dumitrescu.

Iulian Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru luare de mită şi fals în declaraţii şi are interdicţie să îşi exercite funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

Dumitrescu ar putea candida pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Prahova.  Fostul prim-vicepreședinte are susținerea filialei, a anunţat, miercuri seară, PNL Prahova.

CITEȘTE ȘI: