VIDEO | Marcel Ciolacu: Nu am avut nicio discuţie cu preşedintele României, știţi foarte bine, şi-a dorit că acest PSD-u să dispară. Nu asta este normalitatea

Publicat: 13 07. 2021, 22:10
Actualizat: 14 07. 2021, 08:29

This browser does not support the video element.

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți seară la România TV, că nu a mai avut nici o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, afirmând nu doreşte să îl „deranjeze” pe Iohannis deoarece acesta „are treabă cu guvernarea” și de asemenea este bine cunoscută poziția pe care președintele a tot avut-o la adresa social-democraților. 

„Nu am avut nicio discuţie cu preşedintele României. Eu nu vreau să-l deranjez pe preşedinte, o fi având, are treabă cu guvernarea. E Guvernul său, o vedem această guvernare. Ştiţi foarte bine, şi-a dorit că acest PSD-u să dispară, această ciumă roşie, să nu mai aibă niciun cuvânt de spus şi aşa mai departe”, a afirmat Marcel Ciolacu.
„Nu asta este normalitatea, categoric că nu această este normalitatea. Ar trebui întâlniri normale, în care se iese şi se spune ce s-a discutat, sau parte din ce s-a discutat. Nu trebuiesc întâlniri secrete, ascunse. Adică, în toată lumea… Am făcut apel să facem acorduri pe sănătate, pe învăţământ, cum am fost respinşi înseamnă că, după cum vede, Guvernul le ştie pe toate. Şi vedem în ce situaţie s-a ajuns acum”, a completat Marcel Ciolacu.