VIDEO – Marcel Ciolacu: Nu vor fi taxe noi. Asta este o certitudine / Sunt adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale

Publicat: 06 12. 2022, 12:01
Actualizat: 06 12. 2022, 12:20

This browser does not support the video element.

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că „nu vor fi taxe noi”, iar acest lucru „este o certitudine”. El adaugă că bugetul pentru 2023 este unul „bun pentru condițiile actuale”.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine. (…) Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale. Și mi se pare corect și de bun simț.

Din ce am văzut bugetul aseară, împreună cu prim-ministru, avem un buget bun pentru condițiile actuale și asumându-ne acest lucru, că nu va fi introdusă absolut nicio taxă. Ar fi o greșeală majoră către toți oamenii de afaceri și toate investițiile”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”.

Foto caracter ilustrativ / Sursa FOTO: oradesibiu.ro

Marcel Ciolacu: „Eu susţin această coaliţie”

Liderul PSD a spus, în acest context, că susține în continuare actuala coaliție de guvernare.

„Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să împingă România într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Vă recomandăm să citiți și: