Marcel Ciolacu: Perioada de independență a APUS / Coaliția rămâne MOMENTAN la candidat comun / „Ar putea fi membru PSD sau PNL”

Publicat: 19 04. 2024, 13:54

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu afirmă într-o conferință de presă că „perioada de independență a apus”, făcând referire la candidatul comun pentru Primăria Capitalei. După ce a remarcat că medicul Cătălin Cîrstoiu trebuia să fi făcut deja conferința de presă pentru a oferi „toate explicațiile”, Ciolacu întărește că alianța rămâne la decizia candidatului comun. 

Întrebat ce plan are PSD, în caz de „urgență majoră”, cu trimite la declarațiile lui Nicolae Ciucă, de joi seara, Marcel Ciolacu răspunde că rămâne la planul A, adică varianta candidatului comun. Citește aici despre planurile B și C ale lui Nicolae Ciucă.

Decizia noastră este foarte clară, de a avea un candidat comun la Primăria Generală. Eu am rămas la planul A, respectiv de avea un candidat comun, dar am și eu planul D.

Președintele PSD revine asupra deciziei inițiale a coaliției, conform căreia persoana susținută de ambele partide să fie independentă și transmite un mesaj clar: independența nu mai este de actualitate. Premierul completează că noul candidat ar putea fi membru PSD sau PNL.

Domnul Robert Negoiță tocmai a spus că dânsul, dacă se dorește, este candidat. Eu i-am spus că după o decizie comună cu domnul Nicolae Ciucă cea mai bună variantă este ca domnul Robert Negoiță să rămână la Sectorul 3. (…) Categoric și membru PNL și membru PSD. Cred că perioada de independență a apus.

Sursa: Mediafax foto

CITEȘTE ȘI: