VIDEO | Marcel Ciolacu: Românii nu mai au încredere în actuală guvernare

Publicat: 20 07. 2021, 23:49
Actualizat: 21 07. 2021, 00:35

This browser does not support the video element.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu consideră că românii nu mai au încredere în actuală guvernare la numai șase luni de la alegeri din prisma deciziilor controversate pe care actualul Guvern le-a luat în privința pandemiei și de asemenea acesta consideră nejustificată decizia premierului de a anunță noi relaxări în pragul valului patru al pandemiei în contextul în care tot mai multe țări au anunțat noi restricții.

”Credibilitatea Guvernului vine din aceste decizii. Ne aducem aminte, în plină pandemie în care Premierul spunea ceva, Ministrul Sănătății altceva. Este evident că urmează valul patru. Deja a început în toată Europa, evident că va fi lovită și România de acest val patru. Cum să ieși și să anunți relaxări?”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD, la Antena 3.

Ciolacu consideră că puterea „joacă pe o logică electorală”, populistă, care are menirea doar să atragă capital electoral, urmând că după alegerile din PNL, să apară din nou restricțiile.

”Ei joacă în logică electorală, că vestitorii primăverii, a veștilor bune. După o săptămână scot pe altul la televizor sau iese domnul Iohannis, că e Guvernul său, și anunță că se impun niște restricții. După ce câștigă Cîțu alegerile PNL se schimbă iar, vestitorul bun devine domnul Iohannis și vestitorul rău Cîțu”, a mai menționat Ciolacu, la Antena 3.