Marian Oprișan, după reținerea lui Trășculescu: „Sunt absolut șocat, nu-mi vine să cred”

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 04 08. 2014, 04:17

Liderii USL din Vrancea reacționează după reținerea deputatului PDL Alin Trășculescu. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a arătat uimit de fapta lui Trășculescu, spunând că „nu se aștepta la așa ceva”.

„Sunt absolut șocat. Nu-mi vine să cred, din cauza faptului că nu te gândești niciodată că o carieră în Parlamentul României, aflat la primul mandat, poate să aibă asemenea legături. Aștept punctul de vedere oficial al DNA. E foarte rău că un tânăr politician aflat la primul mandat de parlamentar a ajuns în această situație. Asemenea practici vin să confirme ceea ce s-a întâmplat în timpul guvernării PDL”, a declarat Oprișan.

Nici liderul PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, nu se aștepta la așa ceva, liberalul considerând că fapta lui Trășculescu reprezintă „o palmă dată politicienilor”.

„Sunt foarte supărat la ideea că acest fapt al domnului Trășculescu este încă o palmă dată asupra politicuienilor și asupra Parlamentului României. Este foarte jenant pentru noi ca deputați. Nu e normal ca un președinte de partid să facă așa ceva, nici nu mă așteptam, habar n-aveam. Nu are nicio scuzp, o să ajungem să ne fie rușine să spunem cine suntem”, a declarat Săpunaru, contactat de gândul.

Alin Trășculescu este președintele PDL Vrancea și candidează pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 5 Mărășești. De asemenea, el a candidat și la alegerile locale, la primăria Focșani.