Mazăre va purta „budigăi cu bretele” în videoclipul piesei dedicate stațiunii Mamaia

Publicat: 26 03. 2013, 17:43
Actualizat: 17 02. 2019, 16:27

Primarul Constanței, Radu Mazăre, spune că va purta un costum de salvamar din anii ’40, adică „budigăi cu bretele”, de 1 Mai, când vor avea loc filmările pentru videoclipul piesei pentru promovarea stațiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat ce evenimente vor fi în stațiunea Mamaia de 1 Mai, Radu Mazăre a răspuns: „De 1 Mai, concert, DJ, numai activități nocturne. Eu mă voi costuma pentru clip, pentru care îl vom face cu turiștii care sunt în cluburi, care sunt pe plajă, o să fie un scenariu puțin mai bogat. Nu mă costumez în Ulise, ci în salvamar din anii ’40, cu budigăi din aceia cu bretele pentru că se potrivește cântecului”, a afirmat Mazăre.

Îndemnat de jurnaliști să fredoneze din piesa pentru promovarea stațiunii Mamaia, Mazăre a ezitat inițial, după care a fredonat o parte din refrenul piesei.

„Eu sunt la partea de rap. Dar vă spun puțin din refren: «Uite luna, uite farul, hopa sus că te ia valul», dar eu nu cânt refrenul”, a spus Mazăre.

Primarul a precizat că piesa va fi interpretată de el și de Loredana și că din acest proiect făcea parte și rapperul constănțean Chimie, care însă s-ar putea retrage. Mazăre a spus că se va întâlni cu Loredana curând pentru a analiza variantele de rap: „Mă întâlnesc cu Loredana pentru variantele de rap din melodie pentru că nu suntem siguri că rămâne Chimie. Nu că nu ar fi bun, dar e mai soft decât este melodia”.

Radu Mazăre anunțase la jumătatea lunii februarie că „se va lansa în muzică”, urmând să interpreteze o melodie dedicată stațiunii Mamaia împreună cu Loredana și cu un rapper constănțean, iar cântecul va fi lansat până în 15 aprilie, filmarea videoclipului fiind programată de 1 Mai.