Mesajul Elenei Udrea, din arest, de 8 Martie. „Este trist și dureros”

Publicat: 08 03. 2015, 18:28

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj din partea Elenei Udrea, în care afirmă că politiciana suferă foarte tare că nu poate fi alături de mama ei de 8 Martie.

„Elena m-a rugat să vă transmit La Mulți ani! M-a sunat ieri și mi-a promis că sună și azi”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

„Ea este puternică și demnă. Nu vrea sub nicio formă să ne arate suferința prin care trece. Doar subliniază ori de câte ori poate, abuzul arestului preventiv. Nu doar pentru ea, ci pentru toate femeile și nu numai care trebuie să suporte acest tratament. Elena se află acolo fără probe, doar în baza unor denunțuri, iar judecătorii nu au dorit să fie judecată în libertate sau măcar arest la domiciliu. Au decis ca probatoriul procurorilor este suficient. Pentru asta, Elena nu-i poate dărui o floare și o îmbrățișasre propriei mame. Este trist și dureros”, a mai scris Ruxandra Dragomir.

Elena Udrea se află în arest preventiv în dosarul „Gala Bute”, după ce instanța supremă a respins contestația deputatei la măsura preventivă dispusă în 25 februarie.