Mesajul lui Crin Antonescu pentru reuniunea PPE

Publicat: 16 10. 2012, 20:56
Actualizat: 08 10. 2018, 22:54

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți, că salută reuniunea PPE și prezența unor politicieni de „primă linie” la București, care devine astfel o capitală politică a Europei pentru câteva zile.

„Fără nicio ironie, în aceste zile avem motive de bucurie. Elita politică europeană, marile familii politice europene vin la București și, într-un fel, îndrăznesc să cred că pentru câteva zile Bucureștiul este aproape capitala politică a Europei”, a susținut Antonescu.

El a ținut să salute reuniunea de la București a PPE, precizând că a avut și va mai avea întâlniri cu liderii politici din partea acestei formațiuni.

„Congresul PPE e un eveniment important și, dincolo de toate divergențele și diferențele, salut această reuniune importantă și prezența unor politicieni de primă linie la București. (…) Am avut și voi avea, probabil și în zilele următoare, întâlniri cu oameni politici din PPE, fără niciun fel de problemă. Este absolut normal, îmi face plăcere”, a mai susținut președintele PNL.