Mihai Tudose, ironic la adresa liberalilor: PSD e vinovat pentru haosul din învățământ și pentru starea de confuzie cronică a lu’ Anisie

Publicat: 14 09. 2020, 21:08
Mihai Tudose a ironizat Partidul Național Liberal, care a învinuit de-a lungul timpului greaua moștenire pentru mai multe probleme ale țării. După aproape un an de guvernare liberală, fostul premier Tudose spune că România este într-o situație mult mai dificilă decât la început.
„Într-o postare pe Facebook, social-democratul Mihai Tudose a spus ironic că PSD este de vină pentru problemele sanitare, economice și de educație ale României.

Tudose: PSD e vinovat pentru seceta lăsată moștenire guvernării PNL. Recunoaștem că nu am plouat

PSD e vinovat!
· Pentru apariția pandemiei, în China, la numai o lună de când PSD a plecat de la guvernare. Suspectă promptitudine…
· Pentru că nu a cumpărat, încă din vara anului trecut sau chiar din 2002, câteva milioane de măști și vreo două mii de ventilatoare. Așa, spitalele n-ar mai fi avut probleme. Drept e că și prietenii licitațiilor liberale ar fi dormit mai liniștiți acum.
· Pentru seceta lăsată moștenire guvernării PNL. Recunoaștem că nu am plouat…Seceta e o mare dovadă de rea-credință pesedistă.
· Pentru îndatorarea țării într-un ritm vertiginos de când PSD nu mai guvernează. Și tot PSD a luat toți banii împrumutați de Cîțu și ai lui. De aceea nu are PNL bani de pensii, alocații, investiții etc.
· Pentru scăderea PIB cu 10%. E clar mâna PSD, altfel cum ar fi fost posibilă asemenea cădere economică în numai un trimestru cu un așa performant guvern?
· Pentru haosul din învățământ, în ajunul deschiderii anului școlar, numai politica educațională nefastă a PSD poate fi de vină. Evident că tot PSD este de vină pentru starea de confuzie cronică a lu’ Anisie (ministrul educației)
Atâtea motive de vinovăție pesedistă, nu-i așa?…
În curând, guvernul PNL împlinește un an. Și e tot ca-n prima zi? Nu. E muuuult mai rău. Incredibil de mai rău…
Asta da performanță”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.