Deputatul „Mitralieră”, acuzații grave la adresa membrilor PSD: Excluderea mea a fost pentru mine un moment de uşurare, pentru ca îmi era greaţă să vă aud şi să vă privesc

Redactor:
Ana Matei

Deputatul Cătălin Rădulescu a oferit o reacție la câteva zile după ce a fost exclus din PSD. Rădulescu zis „Mitralieră” face acuzații grave la adresa unor membri de partid. Deputatul spune că adevăratele motive ale sxcluderii sunt legate de faptul că acesta ar fi sesizat „existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea”, grup din care ar face parte, între alţii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Fifor.

Rădulescu a transmis un mesaj, prin care să evidențieze „adevăratele motive”  ale excluderii sale din PSD.

„Niciodată nu rămân dator, grupării mafiote! Nu am avut nicio reacţie la cald după excluderea mea din PSD pentru că mi-am pus ideile cap la cap, şi a trebuit să primesc o binecuvântare, însă e datoria mea morala să spun celor care mă cunosc şi mă îndrăgesc, prietenilor şi prietenelor mele, fanilor, primarilor PSD (care mă iubesc pentru legile mele care au zguduit Ani), ceea ce ştiu şi care sunt de fapt adevăratele motive ale excluderii mele”, afirmă el.

Mitralieră: Am sesizat existenţa unui grup mafiot, format din masoni

„Din 2012 am sesizat existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea, blocând accesul parlamentarilor, al primarilor sau al preşedinţilor de organizatii, la el, acest grup unit ba prin calitatea de analfabeţi, marea majoritate fiind cu studii la universităţi private, cu studii la Universitatea Sri şi masoni şi bineinteles corupţi până in măduva oaselor! grupul e format din: Ciolacu, Tudose, Manda, Olguţa Vasilescu, Simon, Talvar, Georgian Pop, Grindeanu, Lucian Sova şi Weber, grup la care au achiesat ulterior şi Stanescu şi Fifor, el fiind condus până la un anumit moment de Valeriu Zgonea”, adaugă Rădulescu.

„Mitralieră” spune că grupul menționat avea scopul de a-și promova membrii în toate funcțiile importante din Ministere.

„Liviu Dragnea a încercat destructurarea acestui grup mafiot in diferite rânduri, atunci când l-a executat pe Valeriu Zgonea, atunci când l-a executat pe Grindeanu şi apoi pe Tudose şi Ciolacu, şi deschizând discuţia in CEx, cu privire la excluderea celor care au universităţi la Sri, fapt care i-a făcut pe alţii care se înscriseseră cu aplomb la Universitatea Sri, aşa cum e de exemplu Simona Bucura Oprescu şi alţii, sa abandoneze imediat aceste cursuri şi chiar să îşi şteargă din Cv acest aspect”, afirmă Cătălin Rădulescu.

Rădulescu: Aceşti indivizi care conduc acum partidul (cu mici excepţii) sunt uniţi prin nulitate

Rădulescu este de părere că „aceşti indivizi care conduc acum partidul (cu mici excepţii) sunt uniţi prin nulitate, incultură şi analfabetism, fiind proveniţi din: vânzători de cârnaţi – Ciolacu; tractoristi – Stănescu; vânzători de bilete la casa de cultura – Manda, niciunul necunoscând vreo limbă străin decât la nivelul «francezei Olguţei Vasilescu»”.

Deputatul consideră că social-democrații menționați sunt vinovați pentru pierderea de imagine a PSD-ului,„ fiind promotorii tuturor puciurilor interne împotriva lui Liviu Dragnea în perioada 2014-2019″. „Tot ei sunt cei care au orchestrat căderea guvernului PSD-Dăncilă, în urma moţiunii de cenzură depusă de opoziţie în parlament, Ciolacu împreună cu Manda, Olguţa Vasilescu, Stanescu şi Benea, determinând trecerea în acea zi, a unor parlamentari Psd din Olt, Dolj şi Bacău la Pnl”, afirmă el.

„Aceşti informatori masoni, analfabeţi au fost aceia care au ajutat la căderea guvernului PSD, numai şi numai pentru a o îndepărta pe Viorica Dăncilă şi pe Eugen Teodorovici şi pentru a pune mâna pe conducerea partidului”.

 Mitralieră, acuzații la adresa actualilor lideri PSD

Mitralieră i-a criticat pe Grindeanu, Tudose, Fifor, Vasilescu, Manda, Ciolacu și Stănescu.

„Cât de prost şi de oportunist să fie acest Grindeanu să accepte să facă echipă cu toţi aceia care au votat moţiunea împotriva lui şi a guvernului Grindeanu, absolut toţi votând ceea ce le-a cerut Liviu Dragnea, singurii care s-au opus fiind parlamentarii de Timiş şi Caraş, un parlamentar din Gorj, eu şi Nicu Bănicioiu”, adaugă el. Deputatul consideră că DNA „ar trebui să facă două lucruri în loc să piardă timpul: să îl audieze pe Haisam Omar şi să vadă ce relaţie a existat între el şi Ciolacu şi care a fost genul relaţiei, să verifice adjudecarea licitaţiei podului Brăila-Galati în valoare de 500 milioane euro, relaţia între subcontractorul din Galati şi Premierul Tudose (din Brăila), să verifice lucrările la aeroportul Henri Coandă ale unor constructori din Buzău şi relaţia cu Ciolacu (din Buzău) in perioada când era vicepremier fără portofoliu şi sa verifice adjudecarea centurii Bacăului în mandatul ministrului Lucian Sova (din Bacău)”. „Când CEx-ul PSD era reunit sa il demită pe Tudose, pe Tudose nu l-a interesat să vină la CEx ci ca împreună cu Ciolacu să fie prezenţi împreună cu Felix Stroe (susţinut de ei ministru transporturilor, ulterior intrând şi el în «frăţia inelelor»), la semnarea contractului podului de 500 milioane euro, semnarea rapidă a acestui contract fiind mai importantă şi decât Premierul Japoniei sau prezenţa la CEx (prietenii ştiu de ce!!!)!”, povesteşte Rădulescu.

Despre Tudose, Rădulescu a spus: îşi aminteşte masa unde la o terasa ii spunea unui om drag mie, că va face cel puţin 100 milioane euro ca Premier???

Despre Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, Rădulescu spune că au impus-o pe Dăncilă la conducere PSD, după arestarea lui Dragnea.

„Imediat în aceeași zi, după condamnarea lui Liviu Dragnea, cine credeţi că a venit în şedinţa CEx-ului şi a impus-o pe Viorica Dăncilă, preşedinte interimar, cerându-i Olguţei Vasilescu (care atunci nu era în grupul lor), mie, lui Codrin şi altora să facem un pas în spate, aceiaşi Paul Stănescu şi Ciolacu, care ulterior, când Viorica Dăncila a pierdut alegerile pentru preşedinţia României, au convocat la Camera Deputaţilor o întâlnire de taină care a precedat, şedinţa în forţă de a doua zi când au fost obligaţi toţi vicepreşedinţii biroului permanent PSD să îşi dea demisia şi acest grup a preluat puterea prin lovitura de palat, ilegal si nestatutar!”, mai spune deputatul.

Rădulescu, despre Fifor: El nepricepându-se la nimic, un individ care minte aşa cum bea apă

Derspre Mihai Fifor, Rădulescu spune: „un individ ajuns din bibliotecar şi filozof, ministru «plenipotenţiar» (…) el nepricepându-se la nimic, un individ care minte aşa cum bea apă, vă reamintesc cum a negat când cerea unui primar la congres să îl huiduie pe Marian Oprişan, sau cum a negat că a semnat lista puciştilor împotriva lui Liviu Dragnea”.

Rădulescu: Olguţa Vasilescu, fericita deţinătoare a unei vile în Craiova (şi nu numai), împreună cu «coloratul» Manda

Nici Olguța Vasilescu și soțul acestiea Claudiu Manda n-au scăpat de criticile lui Mitralieră:

„Olguţa Vasilescu, fericita deţinătoare a unei vile în Craiova (şi nu numai), împreună cu «coloratul» Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rând ba a fost ministru muncii, viitoarea naşă a lui Liviu Dragnea, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă (tare campanie finalizată cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii căderii guvernului PSD Dancila la moţiune şi mai nou vicepreşedinte in gruparea Ciolacu; aceasta individă (de care Vadim şi alţii aveau ce povesti, dar şi Codrin) a fost cea care a încercat sa îl impună pe beţivul notoriu Manzana ca preşedinte al PSD Arges pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunându-se categoric şi reuşind împreună cu Stănescu şi Ciolacu la alegerile din 2020″, spune deputatul.

După toate criticile și acuzațiile, Rădulescu a conchis:

„Excluderea mea a fost pentru mine, un moment de uşurare, pentru ca îmi era greaţă să vă aud şi să vă privesc! Le deplang soarta, colegilor mei intelectuali desăvârşiţi din partid care nu pot accesa funcţii politice şi administrative din cauza acestei grupări şi prietenilor mei, primarii din toată ţara care vor suferi din cauza acestor impostori!”, îşi încheie postarea Cătălin Rădulescu.

Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
FOTO. Anamaria Ferentz, apariţie hot! Are peste 40 de ani, dar arată ca la 20...
ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs, sunt obligați să-l returneze...
Live video Djurgarden – CFR Cluj Scor, punctul forte nesperat pentru români
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Emisiunea lui Mihai Gâdea, făcută praf la CNA. 'Este o făcătură!'. Amenzile sunt URIAȘE
CORONAVIRUS 24 septembrie. Situaţia pe judeţe. Bucureşti pe primul loc în topul infectărilor. Alte trei...
Sondaj IRSOP: Gabriela Firea ar putea câștiga alegerile locale 2020. Nicușor Dan este pe locul...
Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs, sunt obligați să-l returneze...
CREATURA din ocean care îl ÎNGROZEȘTE chiar și pe marele rechin alb. Descoperire ȘOCANTĂ în...
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Live video FCSB – Liberec scor. Vezi live video, singurul site care transmite meciul
Este DOLIU uriaş în lumea muzicii: Celebra cântăreaţă a murit
Hemoroizi sau cancer? Care sunt simptomele îngrijorătoare
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide