Ministrul desemnat la Economie: Programul de guvernare al PSD, cea mai mare vânzare de iluzii / Zamfir: Ați început prost

Publicat: 30 10. 2019, 12:28

„Ați început prost facând o analiza a guvernării PSD-ALDE, dând niște cifre care nu sunt adevărate. Ați vorbit apăsat despre faptul că industria este undeva la pământ și despre creșterea consumului. Cred că cine a făcut programul nu a ținut cont de Eurostat. Eurostat a publicat luni un raport care spune că România a avut ca cea mai buna activitate economcia, în industrie, dintre toate statele UE. România este a patra țară din UE. Suntem deasupra Slovaciei ,Poloniei și Ungariei”, a afirmat senatorul Daniel Zamfir, în cadrul audierii lui Virgil Popescu.

Reacția lui Daniel Zamfir vine în contextul în care, în debutul audierii, ministrul desemnat a afirmat că programul de guvernare al PSD a fost „cea mai mare vânzare de iluzii”.

La ora transmiterii acestei știri , Virgil Popescu este audiat în comisiile economice reunite, în vederea avizării pentru funcția de ministru al Economiei, Energiei și al Mediului de Afaceri.