Ministrul ”Grindă”, atac furibund la PSD: „În 90 ne-au împușcat la Revoluție”

Publicat: 18 02. 2020, 15:08

După audierile din Parlament, acolo unde a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate, ministrul Ion Ștefan, numit și ministrul ”Grindă”, a lansat un atac la adresa social-democraților.

Ministrul propus a precizat că cei din PSD sunt urmașii celor care ”ne-au împușcat în 90 la Revoluție”, confundând anul 1990 cu anul 1989.

Întrebat despre votul din plen de săptămâna viitoare care ar putea fi primul pas spre anticipate, dar și despre un blat cu PSD ministrul Ștefan a precizat că PNL nu are nevoie de PSD pentru declanșarea anticipatelor.

„PNL nu face blat cu PSD. PNL nu are nevoie de PSD, nici România nu mai are nevoie de PSD. Au făcut mult prea rău României. În 62 ne-au împușcat, în 90 la Revoluție ne-au împușcat, iar acum sunt nemulțumiți că le-am pus capacul la borcanul cu miere.  PSD-ul de astăzi sunt urmașii acelori oameni”, a mai punctat Ion Ștefan, potrivit Digi 24.

Ion Ştefan a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării din partea Comisiilor pentru administraţie ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Sursă foto: Ion Ștefan/Facebook