MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Kelemen, despre absența parlamentarilor UDMR: Sunt în teritoriu, în București au venit 13 oameni

Publicat: 27 04. 2012, 15:44
Actualizat: 27 04. 2012, 15:45
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat, vineri, absența unora dintre parlamentarii Uniunii de la dezbaterea moțiunii de cenzură, arătând că aceștia "sunt în teritoriu" și în București s-au întors doar 13

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat, vineri, absența unora dintre parlamentarii Uniunii de la dezbaterea moțiunii de cenzură, arătând că aceștia „sunt în teritoriu” și în București s-au întors doar 13, potrivit Mediafax.

„Colegii noștri sunt în teritoriu, s-au întors în București doar 13 oameni”, a explicat Kelemen Hunor, la întrebările ziariștilor, menționând că majoritatea nu trebuie asigurată de putere în cazul unei moțiuni de cenzură.

Kelemen Hunor a reafirmat faptul că parlamentarii UDMR nu vor ieși la votul moțiunii și a precizat că, în 22 de ani, de fiecare dată reprezentanții Uniunii au fost consecvenți și serioși și nu au trădat.

„Noi niciodată nu am trădat. Trădarea a devenit lucru absolut normal și firesc în societatea românească. Totuși, noi nu ne-am asociat la această normalitate absolut sinistră”, a mai spus președintele UDMR.