MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Prigoană: Ne așteptăm și noi ca din opoziție mulți să nu voteze moțiunea

Publicat: 27 04. 2012, 15:51
Actualizat: 04 07. 2013, 02:18

Deputatul PDL Silviu Prigoană, s-a declarat, vineri, convins că moțiunea de cenzură depusă de opoziție nu va trece și a menționat că se așteaptă ca mulți parlamentari din opoziție să nu voteze acest document, scrie Mediafax.

Întrebat, înainte de începerea ședinței Parlamentului, câți dintre parlamentarii democrat-liberali mai susțin coaliția de guvernare, el a răspuns: „Cred că toți din coaliție. La fel ne așteptăm și noi, ca din opoziție mulți să nu voteze moțiunea”.

Chestionat dacă va merge să voteze, Prigoană a spus că nu știe, dar, în cele din urmă, a lăsat să se înțeleagă că nu o va face. „Nu știu. (Prin – n.r.) oferta pe care ne-au făcut-o cu moțiunea, USL nu prea mă pune în situația să mă ridic din fotoliu”, a menționat democrat-liberalul.

El a adăugat că aceasta nu este moțiune, că „nu are obiect”. „Comunitatea europeană este o comunitate bazată pe multiculturalism și multilingvism, deci, din punctul meu de vedere, o să avem o mică problemă cu Europa”, a arătat deputatul.

Silviu Prigoană și-a declarat convingerea că moțiunea de cenzură nu va trece și a adăugat că „nu e momentul fericit pentru opoziție să preia puterea”.

Întrebat despre numărul de parlamentari de voturile cărora opoziția are nevoie pentru adoptarea moțiunii, el a afirmat că numărul de 6-7 parlamentari „înseamnă imens”. „Unul singur e foarte mult”, a subliniat deputatul PDL.