MOȚIUNEA SIMPLĂ PE EDUCAȚIE. Ponta: În PDL s-a instaurat o amnezie colectivă, de parcă în ultimii zece ani nu au trecut pe la guvernare

Publicat: 24 09. 2012, 13:37
Actualizat: 29 07. 2014, 18:52

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, să le readucă aminte celor de la PDL, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple pe educație, despre răul pe care aceștia l-au făcut sistemului.

„Abia îi aștept pe cei de la PDL să ne spună câte lucruri bune au făcut ei pentru educație în ultimii ani. În PDL s-a instaurat o amnezie colectivă, ei vorbesc de parcă în ultimii zece ani nu au trecut pe la guvernare, uitând că legea această proastă care ne-a adus în situația de înnebuni copiii și părinții cu clasa pregătitoare, care a blocat universitățile, e făcută de ei prin angajarea răspunderii”, a fost mesajul lui Ponta la începutul Biroului Permanent al PSD.

În calitate de președinte al PSD, Victor Ponta i-a spus Ecaterinei Andronescu să nu se lasă „impresionată de jignirile și tupeul celor de la PDL și să repare lucrurile în sistemul de educație”.