Nazare (PDL): Nu vreau cazare la hotel, 4.000 de lei e mai mult decât suficient să plătești chiria

Publicat: 16 01. 2013, 20:45
Actualizat: 29 09. 2018, 10:03

Deputatul PDL de Brăila Alexandru Nazare a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu dorește să aibă cazare la hotel și că acordarea sumei de 4.000 de lei pentru a putea închiria un apartament „este mai mult decât suficient” și „se poate trăi mai mult decât decent în București”.

„Nici nu vreau hotel, 4.000 de lei e mai mult decât suficient să plătești chiria, să-ți închiriezi un apartament și să trăiești mai mult decât decent în București”, a spus Alexandru Nazare.

Liderul deputaților PNL, Dan Radu Rușanu, a declarat că plenul celor două Camere ale Parlamentului se va întruni luni pentru a modifica Statutul senatorilor și deputaților, astfel încât să poată fi operate economiile bugetare.

Dan Radu Rușanu spunea că parlamentarii vor beneficia de 4.000 de lei pentru cheltuielile de cazare, obținuți în baza unei declarații pe propria răspundere că nu dețin locuințe în Capitală, urmând ca fiecare dintre aceștia să opteze pentru forma de cazare.

Rușanu susținea că se vor reduce cheltuielile de cazare per parlamentar de la 7.500 de lei lunar la 4.000 de lei. El a precizat că fiecare deputat sau senator va trebui, în schimbul acestei sume, să dea o declarație pe propria răspundere că nu deține locuințe în București sau Ilfov.