Negrescu, după demiterea Guvernului: E important să ne concentrăm pe următoarele mize police

Publicat: 10 10. 2019, 15:34

„Astăzi (joi – n.r.) a fost doar o zi în bătălia politică. Am declarat deja în urmă cu câteva luni că PSD nu ține cu dinții de guvernare, ci guvernează pentru a implementa proiecte și politici publice pentru bunăstarea românilor. Acum este important să ne concentrăm pe următoarele mize politice: pregătirea următoarelor alegeri, câștigarea alegerilor locale și parlamentare, un comisar european social democrat, dimensiunea ideologică și politică a partidului și supravegherea demersurilor opoziției pentru a ne asigura că românii nu sunt păcăliți”, a afirmat Victor Negrescu, joi, pentru Mediafax.

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene a adăugat că PSD are capacitatea și forța să depășească momentul căderii Executivului.

„Sunt convins că avem în interiorul PSD resursele, forța și capacitatea de a trece peste acest moment și astfel relansa stânga românească. Noi am fost și trebuie să fim în continuare forța politică a progresului din România. Să mergi înainte este un lucru simplu, ceea ce lași în urmă este important iar PSD are în toată istoria sa rezultate cu care se poate mândri”, a conchis Negrescu.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi „pentru”, 4 „împotrivă”.