Nicolae Ciucă așteaptă „sfaturile nopții”, înainte de ședința coaliției / „Planul e să luăm o decizie bună”

Publicat: 14 02. 2024, 19:25

Cu două zile înainte de reuniunea coaliției care ar trebui să tranșeze, teoretic calendarul alegerilor, Nicolae Ciucă numără nopțile.

Mai este o cel puțin o noapte si noaptea este un sfetnic bun, răspunde Ciucă, la întrebarea ce decizie vor lua vineri.

Marți, președintele PNL dăduse un ultimatum pentru luarea unei decizii. „Orice prelungire dincolo de ziua de vineri este inoportună şi nu mai are niciun fel de rost să mai discutăm”, a spunea Ciucă.

Premierul este la Roma două zile, timp în care liberalii își pot aduna ideile, iar social-democrați din eșalonul doi rostogolesc mesajul lui Ciolacu pe rețelele de socializare. „Românii nu sunt interesați de subiectul comasării” este mesajul transmis de parlamentari PSD.

La PNL, planul este să „se ia o decizie bună”, vineri.

Planul este să luăm o decizie bună pentru tot ce înseamnă procesul electoral. Ce înseamnă alegerile? Este exprimarea voinței poporului. Să ii lăsăm pe oameni, aici nu este vorba de a negocia o funcție, cu atât de mult timp înainte. Am discutat cu oamenii, mă refer la oamenii din partid … coaliția trebuie să își ducă mai departe obiectivele și trebuie să asiguram tot ceea ce reprezintă democrația în țara noastră, spune Ciucă.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Ciucă vrea decizie pe comasare VINERI / „Orice prelungire dincolo de ziua de vineri este inoportună”

PNL pune presiune pe PSD, înainte de ședința de vineri a Coaliției / Ar vrea unirea Dreptei / „Exclus acest lucru”