Nicolae Ciucă, în vizită pe șantierul A7: AUTOSTRADA Moldovei, cel mai important obiectiv de INFRASTRUCTURĂ al ţării în momentul de faţă

Publicat: 22 03. 2024, 11:32

This browser does not support the video element.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri că Autostrada Moldovei, A7, este „cel mai important obiectiv de infrastructură al ţării în momentul de faţă” şi va asigura, pe lângă fluidizarea traficului şi o nouă perspectivă privind activităţile mediului de afaceri, investiţii noi și servicii conexe.

Ne aflăm pe autostrada A7, autostradă care reprezintă un vis al cetățenilor din zona de est a țării. Pentru zona Moldovei, este un obiectiv care se realizează cu bani europeni și aici vedem cât de importantă este apartenența noastră la Uniunea Europeană, ci trebuie să recunoaștem că aceste obiective strategice pentru România se realizează beneficiind de fondurile europene, a transmis Nicolae Ciucă.

Președintele Senatului a precizat că aceste obiective strategice pentru România se realizează beneficiind de fondurile europene.

A7 trece prin patru judeţe, Vrancea, Bacău, Neamţ şi Iaşi şi stiu din discuţiile cu domnul ministru că au deja pe masa de lucru proiectele care fac să se prelungească şi spre Suceava. În felul acesta, de la Paşcani, autostrada va urca şi către Suceava, până la Siret, a mai explicat Ciucă.

Liderul liberal a arătat că această autostradă reprezintă „cel mai important obiectiv de infrastructură al ţării în momentul de faţă” şi va asigura, pe lângă fluidizarea traficului şi o nouă perspectivă privind activităţile mediului de afaceri, investiţii noi și servicii conexe.

CITEȘTE ȘI: