Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD

Publicat: 04 12. 2019, 18:48

Niculae Bădălău a anunțat, miercuri în CEx, că se retrage de la conducerea interimară a partidului, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Bădălău deținea funcția de membru în conducerea colectivă interimară – Regiunea Sud.
Acesta va fi înlocuit de Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu, potrivit surselor citate.Înaintea ședinței Comitetului Executiv, Niculae Bădălău a afirmat că își cere din nou scuze față de românii care sunt plecați la muncă în străinătate și că regretă contextul și formularea „total nefericite”. Liderul PSD Giurgiu a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl privește.
Social-democratul a adăugat că va accepta decizia colegilor din CEx în legătură cu o posibilă sancționare a sa.

„Asta am avut să vă spun și încă o dată îmi cer scuze. Respect decizia colegilor din CEx și o voi accepta”, a conchis Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Mai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.