Nicușor Dan nu se teme de Piedone, în alegeri / „Sunt optimist că bucureștenii vor compara ce am făcut noi, față de administrația PSD”

Publicat: 26 03. 2024, 15:04
Actualizat: 26 03. 2024, 15:04

This browser does not support the video element.

Primarul în exercițiu al Capitalei Nicușor Dan se declară „optimist” în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Vorbind despre recentele sondaje de opinie care îl dau favorit pe Cristian popescu Piedone, edilul Capitalei afirmă că mai sunt 10 săptămâni până la alegeri.

O să vedem la vot, bineînțeles, mai avem mai bine de 10 săptămâni de campanie și pre-electorală și electorală avem timp, oamenii au timp să se informeze despre fiecare dintre candidați. Sunt optimist.

Nici candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, nu ar reprezenta un pericol pentru Nicușor Dan. Primarul își pune baza în bucureșteni că „vor compara” ce au lăsat fostele administrații PSD ale Capitalei cu realizările sale.

Eu nu sunt analist, eu pot să spun că vreau, mă aștep și sunt optimist că bucureștenii se vor informa, vor compara ce am făcut noi, într-o administrație de 3 ani, față de ce a făcut administrația PSD în cei 12 ani anterior și vor vota în cunoștință de cauză.

CITEȘTE ȘI: