Niels Schnecker repară imaginea de „somnoros” a președintelui PNL Crin Antonescu: „Omul acesta la șapte și jumătate își duce copilul la școală”

Publicat: 06 02. 2014, 09:34
Actualizat: 22 03. 2019, 03:01

Invitat la emisiunea „Schimbă vorba”, Niels Schnecker, fostul consilier al lui Crin Antonescu, a ținut să contrazică zvonurile prin care președintele PNL a fost etichetat drept „somnoros”.

„Culmea, omul acesta, la șapte și jumătate își duce copilul la școală. Zilnic! (…) După care se urcă în mașină și se duce la prima ședință”, a afirmat el.

Schnecker a precizat că, în realitate, Antonescu este o persoană foarte matinală: „A trebuit să particip la ședințe mai de dimineață decât mi-ar fi plăcut mie”, a povestit acesta. „Eu, de exemplu, nu făceam ședințe  la 8 dimineața (…). Și am fost la ședințe, în aceleași zile, și după-amiază și seara la douăsprezece jumătate”, a adăugat el.

Niels Schnecker a decis să părăsească echipa de campanie pentru prezidențiale a lui Crin Antonescu, la începutul lunii februarie, precizând că dorește să revină la consultanța privată.

Președintele PNL a confirmat faptul că va înceta colaborarea sa cu Schnecker, precizând că acest lucru nu înseamnă că va înceta și relația sa de amiciție cu consultantul politic.