„Niște FRUSTRAȚI”. Neamțul Iohannis, cel mai dur discurs politic de până acum: cine e „trădătorul care a ars podul care-l mai lega cu PNL”

Publicat: 13 06. 2014, 12:47
Actualizat: 14 06. 2014, 17:53

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, susține că cei care s-au alăturat „grupului de inițiativă” lansat ieri de Călin Popescu Tăriceanu sunt „frustrați”, iar aceasta arată că adversarii PNL au „intrat în panică” și au pregătit această mișcare „heirupistă”. Iohannis a adăugat, întrebat despre o posibilă revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, că, după anunțul făcut joi, acesta „a ars podul care-l mai lega cu PNL”, formațiunea pe care a creat-o fiind „cvasipolitică” și „hrănită de PSD”.

„Cei care au plecat cu Tăriceanu sunt niște frustrați”, a contraatacat președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, după ce mai mulți parlamentari și foști miniștri PNL au participat ieri la un hotel din Capitală la lansarea „grupului de inițiativă” lansat de Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit lui Iohannis, această mișcare este una „heirupistă” și este pusă la cale de adversarii PNL.

„Adversarii noștri au intrat în panică și l-au scos pe Tăriceanu”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă Tăriceanu mai are vreo șansă să revină în PNL după ce a făcut până acum, Iohannis a răspuns: „Dacă m-ați fi întrebat acum o săptămână, aș fi zis că, dacă termină cu piruetele și se reorientează spre PNL, există o cale de discuție. După lansarea acelui vehicul cvasipolitic de ieri (joi – n.r.) cred că domnul Tăriceanu a ars podul din spatele domniei sale care-l mai lega cu PNL”.

Fostul președinte PNL Călin Popescu Tăriceanu a lansat ieri la hotelul Caro din Capitală un „grup de inițiativă pentru păstrarea identității liberale”, printre participanți numărându-se Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Daniel Barbu, Ovidiu Silaghi și Mihai Stănișoară.