„Nu v-ar veni să credeți cum se păcălesc Ponta și Dragnea unul pe altul și cum se mint unul pe altul”. Dezvăluiri din subteranele PSD

Publicat: 28 11. 2014, 09:15
Actualizat: 15 01. 2020, 00:55

„Acesti doi mari lideri, Victor Ponta și Liviu Dragnea, nu v-ar veni să credeți cum se păcălesc unul pe altul și cum se mint unul pe altul. Domnul Victor Ponta crede că va scăpa de Dragnea, că va avea probleme penale, și Dragnea crede că sala nu îl va mai vrea pe Ponta. Dar, pur și simplu, se mint unul pe altul”, a spus Vanghelie.

În ceea ce privește relația dintre Ghiță și Ponta, primarul Sectorului 5 al Capitalei spune că „cei doi se întâlnesc noaptea ca să discute și decid asupra unuia sau a altuia din partid”. „Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghiță e implicat în toate licitațiile de la Guvern. Știți cum se spune la Guvern cand e vreo licitație? >”. Tel Drum are contract în fiecare comună”, a adăugat fostul membru PSD.

„Amnistia este pentru Ghiță”

Marian Vanghelie a spus că propunerile de legi ale amnistiei au, în primul rând, rolul de a-l proteja pe Sebastian Ghiță. „Trebuia oprită mascarada asta cu amnistia și grațierea. Eu înțeleg frica lui Sebi Ghiță cu amnistia. Că ea nu este pentru primari, pentru cei din Parlament, pentru oamenii de partid, pentru clasa politică. Este, în primul rând, pentru Sebi Ghiță. El este pe rol cu un proces chiar acum. Un proces de 10 ani, înțeleg că e pe finalizate”, explică primarul.

Vanghelie a adăugat că ascensiunea lui Ghiță în partid i se datorează lui Ponta: „Până să vină Victor Ponta la partid, Sebastian Ghiță era pe la toate partidele, stătea pe holurile partidelor… După venirea lui Ponta, a început și ascensiunea lui Ghiță. Brusc, așa. Nu știu exact cum, dar și-a dorit mereu funcții, a vrut să fie deputat… Să zicem mersi că nu a devenit premier. Era și asta foarte posibil”.