Olguța Vasilescu, reacție după discuțiile privind înființarea parchetelor financiare: PNL îi consideră pe toți hoți si e cu lupta anticorupție / Cătușiadă la tot poporul

Publicat: 29 11. 2019, 13:15

Lia Olguța Vasilescu este ironică la adresa celor care au crezut că odată cu venirea PNL la guvernare, aceștia vor avea treabă doar cu PSD-iștii. „ Ce credeați? Ca doar cu PSD-iștii au treaba? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați?”, scrie Vasilescu pe Facebook.

„Hai! Așezați-vă liniștiți la coadă, pe două rânduri, dar absolut toți, nu doar politicienii și funcționarii publici, să vă depuneți declarația de avere, că a venit PNL la guvernare și, așa cum știți, PNL îi consideră pe toți hoți si e cu lupta anticorupție! Ce credeați? Că doar cu PSD-iștii au treabă? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați? În plus, PNL ne propune și o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetațeanul, că DNA e pentru șmecheri, dar trebuie să aveți și voi, ceilalți, pe unii care să vă cerceteze! Cătușiadă la tot poporul… #avețiceațivotat”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Reacția politicianului vine după ce secretarul de stat în Ministerul Justiției, Cristian Băcanu, a spus că soluții pentru combaterea evaziunii fiscale ar fi înființarea unor parchete financiare și ca toți cetățenii să depună o declarație de avere.