Omul lui Dragnea, aproape de Ciolacu. În trecut, Viorica Dăncilă a acuzat-o pe consilieră că i-ar fi strecurat greșeli gramaticale în discursuri, pentru a-i distruge imaginea

Publicat: 02 12. 2019, 13:03

Surse din PSD au declarat pentru digi24.ro că fosta consilieră a lui Dragnea, condamnat la închisoare, vrea să-și facă loc lângă noua conducere a partidului, în special în jurul noului lider Marcel Ciolacu.

Alexandrescu este considerată o apropiată de bază a lui Liviu Dragnea și s-a ocupat de imaginea și comunicarea fostului lider PSD.

Dragnea o mutase pe Alexandrescu de la cabinetul președintelui Camerei Deputaților, la Guvern, pe postul de consilier al Vioricăi Dăncilă, dar după condamnarea fostului președinte PSD, Dăncilă a demis-o. Despre Anca Alexandrescu se spunea că este omul care are o influență asupra Viorică Dăncilă.

Mai mult, atitudinea ei dură ar fi determinat-o pe Dăncilă să spună că este „una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viață”.

Fostul premier o suspecta pe Alexandrescu că i-a introdus greșeli în discursuri pentru a-i compromite imaginea, pentru a nu deveni o amenințare pentru Dragnea.

Anca Alexandrescu a mai coordonat departamentul de comunicare pentru foștii premieri Adrian Năstase și Victor Ponta, dar s-a ocupat și de imaginea fostului edil al Capitalei, Sorin Oprescu.