Oprea, la lansarea programului USL: UNPR merge până la capăt pentru interesul național al României

Publicat: 12 11. 2012, 15:18
Actualizat: 29 07. 2014, 01:48
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, că formațiunea sa este alături de USL "cu toată convingerea și seriozitatea" și va merge "până la capăt" pentru "interesul național și stabilitatea economică și politică".

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, că formațiunea sa este alături de USL „cu toată convingerea și seriozitatea” și va merge „până la capăt” pentru „interesul național și stabilitatea economică și politică”.

„Dragi colegi, vreau să vă spun că sunt aici cu cei de la UNPR cu toată convingerea și cu toată seriozitatea. Vom merge până la capăt pentru a realiza obiectivele în care credem, interesul național al României și stabilitatea economică și politică, atât de necesare unei Românii unite și puternice”, a spus Oprea.

El a adăugat că este important că membrii USL sunt împreună „și cei de pe stânga, și cei de pe dreapta, și cei de la orașe și cei de la sate”.

„Cu toții ne dorim o Românie unită și puternică. Este foarte important că toți cei prezenți aici suntem împreună pe același drum și cei de pe stânga, și cei de pe dreapta, și cei de la orașe și cei de la sate. Pentru o Românie unită și puternică este nevoie în primul rând ca printr-o bună guvernare să creștem calitatea vieții românilor, să creștem pensiile, salariile, servicii publice de calitate, dar cel mai important lucru să construim o Românie de care copiii noștri să fie mândri”, a mai spus Oprea la evenimentul USL de la Palatul Parlamentului.