Oprișan descrie vânătoarea organizată de PSD în Teleorman: „A fost o zi frumoasă, minunată”

Publicat: 12 01. 2015, 20:07
Actualizat: 17 02. 2015, 09:38

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a recunoscut că a participat alături de alți colegi de partid la o partidă de vânătoare organizată în Teleorman, după ce fusese convocat la Turnu Măgurele de Dragnea și Ponta pentru o discuție informală despre strategia pe 2015.

Sâmbăta și duminica trecută, mai mulți președinți de Consilii Județene de la PSD, dar și parlamentari au fost la o partidă de vânătoare în județul Teleorman, lângă Turnu Măgurele. Gazdă pentru pesediști a fost președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, chiar dacă acesta nu a fost la vânătoare, ci doar la întâlnirea informală.

„Eu sunt vânător. A fost o zi frumoasă, minunată, Nu am vânat nimic. Am văzut animale, porci mistreți. A fost o zi foarte frumoasă, nu cred că ne mai întâlnim cu o asemenea zi în acest an”, a povestit Marian Oprișan.
Și președintele CJ Olt, Paul Stănescu, a declarat că a fost la vănâtoare împreună cu colegii săi de partid.
Gândul a dezvăluit că în week-end-ul trecut, Liviu Dragnea și Victor Ponta au convocat aproximativ douăzeci de șefi de filiale la o discuție informală pe un domeniu de vânătoare din județul Teleorman, lângă Turnu Măgurele. După ședința de partid, șefii de CJ au organizat o partidă de vânătoare.