Orban, după accidentul rutier de la Iași: „Ponta a trecut după mine, s-a oprit și a făcut o poză la mașină”

Publicat: 25 01. 2015, 13:57

„Trecea coloana oficială, Ponta a trecut după mine, s-a oprit și a făcut o poză la mașină. Ar trebui să îi cereți poza”, a spus Ludovic Orban, într-o intervenție la Digi 24 la scurt timp după accident.

Prim-vicepreședintele PNL venea de la Iași, acolo unde fusese, împreună cu liberalii, cu președintele Klaus Iohannis și cu mai mulți membri ai Guvernului, la sărbătorirea Unirii Principatelor, și se afla în drum spre Focșani, pentru a doua festivitate a Micii Uniri. Tot spre Foșcani a plecat după prânz și coloana oficială a premierului Victor Ponta, urmând să ajungă în Vrancea la ora 16.00

În comuna Sârca, „autovehiculul a ieșit de pe carosabil, s-a răsturnat pe marginea șoselei”, a explicat ulterior Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași. Mașina lui Ludovic Orban s-a răsturnat pe șosea, fără să existe însă victime. „În autovehicul, se afla doar șoferul. Nu au fost victime, doar pagube materiale. Șoferul a fost testat cu etilotestul. S-a constatat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice”, a adăugat Vîjiac.

Mașina pe care o conducea Ludovic Orban era un Logan ce aparține Camerei Deputaților.