Orban: Guvernul va avea aceeași componență. Sunt mulțumit de activitatea fiecărui ministru

Publicat: 10 02. 2020, 12:54
Actualizat: 24 06. 2020, 14:11

Ludovic Orban a anunțat, luni, că, în cadrul ședinței Biroului Executiv al PNL, a fost aprobată în unanimitate lista miniștrilor noului Guvern, care va avea aceeași componență precum vechiul cabinet al Executivului, el menționând că este mulțumit de activitatea fiecărui ministru.

„Partidul Național Liberal a aprobat în uninimtate programul de guvernare care reprezintă o actualizare a programului de guvernare în baza căruia a fost învestit Guvernul pe care îl conduc în data de 4 noiembrie. Gvernul va avea aceeași componență. În trei luni de zile, Guvernul pe care îl conduc a realizat performanțe și a atins obiectivele la care sunt convins că puțini români s-ar fi așteptat. Sunt mulțumit de activitatea fiecărui ministru, sunt oameni competenți, cinstiți, harnici, muncitori, dedicați servirii interesului publci și, ca atare, echipa guvernamentală este propusă în aceeași componență ca și guvernul care a funcționat de la data de 4 noiembrie”, a declarat Orban.

Conform sursei citate, din programul de guvernare au fost scoase acele obiective care au fost deja atinse în formula programului e guvernare pe care l-a prezentat în 4 noiembrie 2019.

„Am adăugat câteva obiective, atât în zona fondurilor europene, cât și în zona lucrărilor publice, dezvoltării regionale și administrației, în zona de afaceri interne, obiective care au un supliment față de obiectivele care existau în programul de guvernare anterior”, conform sursei menționate anterior.

Lista miniștrilor și programul ajustat de guvernare vor fi trimise, luni, Parlamentului pentru solicitarea votului de învestitură.