Paleologu: Proiectul PMP s-a terminat într-un fiasco lamentabil

Publicat: 04 02. 2015, 13:07
Actualizat: 04 02. 2015, 15:13

Theodor Paleologu declară că „proiectul PMP, care era un proiect foarte frumos, era ceva care într-adevăr putea da speranță multora s-a terminat într-un fiasco total. Este evident că proiectul nobil, frumos, generos, entuziasmant poate pentru unii, al PMP s-a terminat într-un fiasco lamentabil chiar”.

„Al doilea aspect: l-am susținut pe Iohannis în alegerile prezidențiale încă înainte de primul tur, am semnat pentru ca el să se poată înscrie în cursa electorală, considerând că este capabil să-l înfrângă pe Ponta, ceea ce s-a și întâmplat și acesta e al doilea fapt care pentru mine e determinant, trebuie acum să asigurăm în Parlament o majoritate, în conformitate cu voturile exprimate de cetățenii României, adică trebuie aliniată pe cât posibil majoritatea parlamentară pe majoritatea voturilor exprimate de cetățeni în alegerile prezidențiale de anul trecut. Cred că e cazul să trecem peste animozități, care sigur că există, sunt animozități adunate în timp, dar cred că e cazul să încercăm pe cât posibil să trecem peste ele și să asigurăm o anumită convergență a tuturor curentelor și sensibilităților de dreapta”, spune deputatul.

Un grup de șase deputați, printre care Theodor Paleologu, a solicitat luni înscrierea în grupul parlamentar al PNL începând cu această sesiune parlamentară.