Pesediștii, derutați după ce Nichita și-a urmărit IUBITA cu poliția locală: „PSD a fost etichetat în multe feluri, dar niciodată ca fiind un partid de PROȘTI”

Publicat: 02 05. 2015, 18:37

This browser does not support the video element.

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD și membru în organizația PSD Iași, îi cere demisia lui Gheorghe Nichita din toate funcțiile politice pe care le deține. În acest moment, Nichita este președintele PSD Iași, vicepreședinte la nivel național, membru al Comitetului Executiv și al Consiliului Național. 

„Chiar dacă nu este vorba de hoție în dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie și ticăloșie, este evident că trebuie să-și dea demisia din toate funcțiile politice pe care le deține”, a scris pe pagina sa de Facebook Ivan.

Potrivit acestuia, PSD Iași poate câștiga alegerile locale și parlamentare și fără Gheorghe Nichita. 

„Ba mai mult, cred că le mai poate câștiga doar dacă Nichita dispare total din peisajul politic ieșean. În ceea ce privește titlul auto-asumat de lider național al acestui partid, PSD a fost etichetat în multe feluri, dar niciodată ca fiind un partid de proști. Prin urmare, prezența acestuia în forurile naționale de conducere ar fi o pată urâtă pe obrazul tuturor celor care susțin acest partid”, susține Ivan. 

Cătălin Ivan a avut probleme în PSD la începutul acestui an, fiind la un pas de excludere. Pentru a scăpa de excludere, el s-a mutat de la organizația PSD 1 la PSD Iași, filială condusă de Nichita. Înainte de a ajunge șef la Sectorul 1, Ivan a făcut parte din organizația ieșeană, dar s-a certat cu Gheorghe Nichita.