Piedone despre FIREA: Adversar nu-mi este nimeni / „Unei femei nu poți să-i faci decât curte”

Publicat: 17 03. 2024, 13:37
Actualizat: 17 03. 2024, 13:37

This browser does not support the video element.

Cristian Popescu Piedone afirmă că nu îi este frică de nimeni, „doar de bunul Dumnezeu”. Întrebat, la conferința de presă unde și-a anunțat oficial candidatura, ce crede despre „adversarul” Gabriela Firea, Piedone răspunde că „unei femei poți doar să-i faci curte”.

Adversar nu-mi este nimeni. Mie îmi este frică doar de bunul Dumnezeu și, atâta timp cât am o armată pe care ei au triplat-o de fiecare dată, și-au adus aminte de ea doar în timpul campaniei electorale, nu-mi e frică de nimeni.

Primarul Sectorului 5 nu vorbește deocamdată despre strategiile de campanie, însă subliniază că nu intră în competiție, doar de dragul de a intra.

Nu sunt nebun și nu mă arunc în joc doar de dragul de a mă arunca în joc, nu.

Partidul Umanist Social Liberal și-a anunțat candidații pentru Primăria Municipiului București și pentru primăriile de sector, într-un eveniment la Palatul Parlamentului.

La Sectorul 1, candidatul desemnat de Partidul Umanist Social Liberal este Liviu Negoiță, cel care a condus Primăria Sectorului 3, timp de două mandate.

La Sectorul 4, partidul are o alianță cu PSD, încă din anul 2020 și o va respecta. Prin urmare, îl vor susține pe actualul primar Daniel Băluță.

La Sectorul 5 va candida Vlad Popescu Piedone, iar la Sectorul 6 va candida Bogdan Pintileasa, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

CITEȘTE ȘI: