Pierdere grea pentru PNL. A încetat din viață un MEMBRU MARCANT, candidat la alegerile locale. „Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate”

Publicat: 03 04. 2019, 10:29

„PNL Filiala Vrancea este alături de familia fostului nostru coleg de la Suraia, Ștefan Holban, cel care a trecut ieri la cele veșnice.

Candidat la Primăria Suraia în anul 2016, Ștefan Holban a fost un liberal pregătit mereu să susțină proiectele în care credea, apreciat de cei apropiați dar și de oamenii din comunitatea în care a trăit.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate”, au scris pe Facebook cei de la PNL Vrancea.

Un alt membru marcant al PNL, doctorul bârlădean Aurel Ionescu Moțet, cetățean de onoare al orașului și fondatorul PNL Vaslui, în 1990, a decedat recent la vârsta înaintată de 95 de ani.

„Organizația Partidului Național Liberal Bârlad a primit cu tristețe vestea trecerii în neființã a distinsului doctor și om politic Aurel Ionescu-Moteț, personalitate marcantã a politicii bârladene și vasluiene, președinte de onoare al Partidului Național Liberal Vaslui. „Popularitatea imensã de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de doctor, precum și puterea de convingere extraordinarã, au determinat mulți bârladeni, dar și oameni din zona de sud a județului , sã se alãture familiei liberale, încununându-i eforturile depuse în consolidarea democrației în societatea bârlãdeanã și vasluianã. Domnul doctor Aurel Ionescu-Moțet a fost fondator al Partidului Național Liberal Bârlad (1990) și al filialei PNL Vaslui , al cãrei președinte a fost între anii 1992-1998. În aceastã perioadã a fost candidat al Partidului Național Liberal la funcția de primar și a fost consilier local al municipiului Bârlad și consilier județean. În aceste momente triste pentru familie și pentru toți cei ce l-au cunoscut și prețuit, adresãm tuturor un cuvânt de mângâiere sufleteascã și le încredintãm întreaga noastrã compasiune. Sincere condoleanțe”, a transmis la momentul respectiv PNL Bârlad.