Pleșoianu, atac dur la Dăncilă: Discursul meu, antieuropean? Nici cei care mă critică nu au spus o asemenea gogomănie

Publicat: 01 07. 2019, 12:53

„Mult prea rafinată intelectual doamnă Dăncilă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe și spune că discursul meu de la Congres a fost «antieuropean» și «antiamerican»!?… Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Știau că s-ar fi plasat singuri în categoria «iremediabil penibili»… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteți… remarcabilă. Se pare că nu «orice om îi e frică» să se facă de râs…P.S. Ați uitat să ziceți și treaba aia cu «rușii». Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăț? Noii dvs. «consilieri» de… serviciu ce păzesc?”, a scris deputatul social democrat Liviu Pleșoianu, luni, pe Facebook.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, cu referire la acuzațiile lansate de Liviu Pleșoianu, că nu este condusă de servicii, precizând că și ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean și antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dăncilă a spus că nu și-l asumă. Liderul PSD a precizat că l-a lăsat pe Liviu Pleșoianu să candideze pentru conducerea formațiunii social democrate, deși nu îndeplinea condițiile.

Liviu Pleșoianu a fost, la congresul PSD de sâmbătă, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcția de președinte PSD. El a acuzat-o pe aceasta că s-a dezis de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, și spune că a „Dăncilă a predat cu arme și muniții partidul inclusiv față de domnul Klaus Iohannis”.

Foto: Hepta