PNL îi retrage sprijinul viceprimarului Capitalei. Nicolăescu: „Motivul: activitate nemulțumitoare”

Publicat: 26 03. 2014, 12:32
Actualizat: 18 05. 2015, 22:04

Vicepreședintele PNL, Eugen Nicolăescu, coordonatorul activității PNL București, a anunțat că s-a decis retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, acestuia reproșându-i-se activitatea nemulțumitoare.

Eugen Nicolăescu a precizat că activitatea la nivelul consilierilor generali este una nemulțumitoare și că decizia în privința viceprimarului a fost luată de ședința de coordonare a PNL București.

„Ca urmare a acestei evaluări, Consiliul de coordonare a decis retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Marcel Nicolaescu, iar consilierii PNL vor propune schimbarea din funcție a acestuia”, a spus vicepreședintele PNL.

El i-a transmis viceprimarului că ar fi bine să demisioneze din funcție, în caz contrar decizia PNL București urmând să fie pusă în practică la prima ședință a Consiliului General al Municipiului București.

PNL îl propune în funcția de viceprimar al Capitalei pe Cornel Pieptea, iar liderul grupului consilierilor PNL din Capitală urmează să fie Cristian Olteanu.

„Activitate nemulțumitoare sub toate aspectele pe care le-am așteptat de la un viceprimar al Capitalei”, a reafirmat Nicolăescu motivele schimbării din funcție a viceprimarului.