Ponta: „Băsescu a combătut șomajul angajându-i pe Diaconescu, Berca, Lăzăroiu, care taie frunze la câini”

Publicat: 28 03. 2013, 21:07
Actualizat: 19 03. 2015, 08:09

Premierul Victor Ponta a răspunde ironic încercării președintelui Traian Băsescu de a-i trasa teme guvernamentale în emisiuni televizate, între care aducerea investițiilor și crearea locurilor de muncă. În replică la inițiativa lui Băsescu, Ponta a arătat că preșeintele și-a angajat consilieri „care taie frunze la câini pe bani publici”.

Primii nominalizați au fost Cristian Diaconescu și Sebastian Lăzăroiu. Pe lista lui Ponta au intrat însă să nou-veniții la Președinție, foștii demnitari PDL Gabriel Berca și Adrian Rădulescu, pentru care Traian Băsescu a semnat decretele de numire în funcția de consilier prezidențial începând de luni.

„Domnul Băsescu a combătut șomajul angajndu-i pe domnii Diaconescu, Lăzăroiu. Azi am auzit că îi angajează și pe domnii Berca și Rădulescu. Sunt oameni care taie frunze la câini pe bani publici”, a comentat Ponta la RTV.

Primul-ministru a continuat totodată disputa mai veche cu fostul ministru PDL al Muncii, acum consilier la Cotroceni: „Domnul Lăzăroiu e cel mai prost consilier pe care poate să îl aibă cineva”, a susținut Ponta, criticându-i activitatea de ministru.