Ponta către miniștri: „Vă rog să nu mai înghițiți zvonurile de prin presă pe cine mai remaniez, pe cine schimb..”

Publicat: 03 10. 2012, 14:02
Actualizat: 02 04. 2019, 05:14

Premierul Victor Ponta a cerut miniștrilor să nu mai cadă în „capcana” zonurilor din presă privind remanierea Guvernului, spunându-le că intenționează să asigure stabilitatea echipei guvernamentale până la alegerile din decembrie, iar eventualele reproșuri vor fi transmise direct, nu prin media.

„Vă rog să nu mai înghițiți zvonurile de prin presă pe cine mai remaniez, pe cine schimb…Intenționez să asigur stabilitatea acestei echipe până pe 9 decembrie, mai puțin cazuri excepționale și neprevăzute, cum a fost cazul de la Sănătate. Dacă am reproșuri sau de făcut schimbări nu vi le transmit prin televiziuni și vă rog să nu mai cădeți în aceste capcane”, a spus Ponta miniștrilor.

Premierul a declarat, marți, că după alegerile parlamentare va fi format un guvern cu o altă structură, în care o parte din miniștrii actuali vor rămâne.

„Nu e necesară o remaniere. Până pe 9 decembrie, nu. Mai e puțin timp și după 9 decembrie vom forma un Guvern și cu o altă structură, în care o parte din miniștrii actuali vor rămâne, alții nu”, a spus Ponta.

El a arătat că informația potrivit căreia ar putea avea loc o racadă între ministerele deținute de PSD și PNL este falsă.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți, că în acest moment nu există o discuție legată de o posibilă remaniere la nivelul Guvernului.

El preciza însă că acest subiect ar putea să apară în această seară, la ședința USL.

Premierul Victor Ponta preia interimar conducerea Ministerului Sănătății, după demisia lui Vasile Cepoi, subsecretarul de stat Raed Arafat urmând să se ocupe de atribuțiile administrative ale instituției.