Ponta: Geoană nu mai face parte din PSD, e un om liber și independent

Redactor:
Ioana Erdei
Ponta: Geoană nu mai face parte din PSD, e un om liber și independent
Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că președintele Senatului, Mircea Geoană, nu mai face parte din PSD, fiind un om liber și independent, el comentând astfel afirmațiile lui Geoană că își dorește un mandat întreg de șef al statului.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că președinteleSenatului, Mircea Geoană, nu mai face parte din PSD, fiind un omliber și independent, el comentând astfel afirmațiile lui Geoană căîși dorește un mandat întreg de șef al statului.

Întrebat dacă PSD l-ar mai susține pe Geoană pentru ocondidatură nouă la Președinția României, Ponta a răspuns: „DomnulGeoană e un om liber și independent. De ce trebuie să comentez euce spune domnul Geoană? Dar nu pot să comentez eu ce spun toțicomentatorii politici. Comentez ce spun cei din PSD sau USL”.

Întrebat dacă Geoană nu mai face parte din PSD, Ponta a spus cănu știe din ce partid face parte Geoană.

„Nu știu (din ce partid face parte – n.r.) Dar e un omindependent, repet. Și îi respect independența”, a spus Ponta.

Președintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, laRealitatea TV, că își dorește, după ce a „câștigat” alegerileprezidențiale, să mai încerce o dată să devină șef al statului, iarîn privința desemnării premierului el a susținut că doar congresulpartidului poate face acest lucru. (Mediafax)

Tags:
Inchide