Ponta îl acuză pe Dragnea că „destructurează” Guvernul României. Curiozitatea pe care o are fostul premier și mesajul transmis lui Iohannis

Publicat: 15 01. 2018, 23:10
Actualizat: 16 01. 2018, 09:20

„Din acest moment este clar și evident pentru absolut toată lumea – în mod oficial că în țara noastră nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea și al ‘Teldrumului’!!! Iar PSD este destructurat de către Dragnea și echipa lui de foști PD-iști și PRM-iști pe baza unui plan clar și de lungă durată. După ce PSD și Camera Deputaților au fost confiscate de către Liviu Dragnea, Stănescu și ‘Cartelul de la Teldrum’ din această seară acest grup organizat preia și Guvernul țării!”, este mesajul transmis pe Facebook de fostul premier Victor Ponta. 

Fostul prim ministru are câteva cuvinte de spus și președintelui Klaus Iohannis, transmițându-i că speră că va face ce este cel mai bine pentru România și că nu va face „blat” cu Liviu Dragnea. 

„Sunt curios să vedem acum dacă Președintele Klaus Iohannis va acționa pentru binele țării sau va face ‘blat’ cu Dragnea! Eu sper că va face ce este bine pentru România!”, a adăugat Ponta.