Ponta îl atacă pe Blaga: S-ar califica și în spatele Gării de Nord după limbajul pe care îl folosește. Cei din PDL vor da ani mulți cu subsemnatul pentru ceea ce au făcut

Publicat: 08 10. 2012, 12:51
Actualizat: 30 07. 2014, 11:27

Premierul Victor Ponta a criticat limbajul folosit de liderii PDL, afirmând că modul în care se exprimă Vasile Blaga se califică pentru „spatele Gării de Nord”.

„Constat, nu pot să spun cu plăcere, dar cu indiferență, că jignirile și insultele celor de la PDL escaladează în fiecare zi, văd că totul este o înjurătură la ei, totul este o insultă, totul este o înșiruire de epitete care mai de care. Mă gândeam că ne plângeam de nivelul politicii românești de felul în care se vorbește în politica românească, domnul Blaga cred că s-ar califica și în spatele Gării de Nord după limbajul pe care îl folosește”, a spus Ponta.

Potrivit acestuia, acest limbaj „denotă doar disperare” și faptul că cei de la PDL conștientizează că pierd alegerile.

„Știu că mergem și deschidem toate rănile cu puroi pe care le-au lăsat și că la un moment dat vor începe să plătească pentru ceea ce au făcut în această perioadă. Vă rog să fiți calmi, vă rog pe toți să fiți responsabili și să vă gândiți că singurii care contează pentru noi sunt cei cărora le cerem voturi. Vor avea ani mulți de dat cu subsemnatul și de răspuns pentru ceea ce au făcut”, le-a transmis Ponta colegilor săi din conducerea PSD.